Thomas Luijf lanceert nieuwe single getiteld "Thuis ".

Het nummer thuis is oorspronkelijk een cover van Michael Bublé en in het Nederlands opnieuw vertaald door Paul de Leeuw.

Thomas heeft dit nummer een jaar of 5 geleden gehoord en heeft hem altijd als cover willen opnemen.

Afgelopen jaar is dat gelukt!

De Nederlandse versie heeft van origine betrekking op uitgezonden soldaten maar eigenlijk is de tekst voor iedereen toepasselijk als je iemand thuis mist. Naast up tempo nummers die het geweldig doen bij optredens vind Thomas het ook leuk om nu eens met een rustig nummer wat meer van zichzelf te laten zien.

Hopelijk volgen er nog velen.

Het nummer is opgenomen in de studio van zijn zanglerares en natuurlijk verzorgde Danny Clipcomp voor een fantastische videoclip.

Thomas heeft ervoor gekozen om zijn gehele promotie omtrent zijn nieuwste single uit handen te geven aan de mensen van Zwart Wit Label.


Braboturk voelt zich een trotse vader.

Braboturk uit Helmond komt met een nieuwe single, en dit is toch wel iets speciaals. Hij heeft er dit keer voor gekozen om niet alleen te zingen maar namelijk samen met zijn zoon.

Braboturk is enorm trots dat hij samen met zijn zoon de studio is ingegaan. Iemand naast je hebben op het podium is toch wel het mooiste wat er is vooral als het dan ook nog eens je eigen zoon is.

Ook Braboturk Jr vind het een eer om naast zijn grote vriend te staan. Samen brengen ze veel tijd door zelfs nu ook gaan ze die tijd doorbrengen in de muziek wereld.

Samen hebben zij een nieuwe single opgenomen in de studio van ANRO Productions VOF te Apeldoorn. En wat is er dan nog mooier als de titel ook zo simpel is "Samen Zingen".

Dat is toch wat iedereen het liefst doet die ook maar bezig is in welk muziek branche dan ook. Samen zingen is hun eerste liedje dat ze samen opnemen maar dat zal ook zekers niet de laatste zijn.

Het nummer is geschreven door Roy Otters. Braboturk heeft gehele plugging en promotie uit handen gegeven aan de mensen van Zwart Wit Label.

Trotse Harrie Tokkie brengt nieuwe single !

Harrie Tokkie is geboren in Amsterdam, alwaar hij op 02-04-1987 zijn eerste zilte muziek mocht proeven.

Met zijn vader zong hij vroeger al veel. Ook hij is (net als velen met hem) opgevoed met de liefde voor het Nederlandse lied....     

Dit laatste maakt dat hij in plaats van alleen luisteren ook zelf de stoute schoenen heeft aangetrokken en dus is gaan zingen.

Het meezingen in de auto en thuis deed hij altijd al. Hij is toen begonnen met een klein karaoke apparaatje, maar heeft deze al gauw verwisseld voor "het betere werk". Dit alles ongeveer 2 jaar terug.

Harrie was inmiddels ook achter het fenomeen "orkestband" gekomen. Vanaf toen was hij niet meer te stoppen. Elke avond uren achter de microfoon, hier een paar liedjes, op een feestje daar een paar, op een bruiloft. Tot dat hij echt zelf een single wou gaan maken.

Toen er steeds meer positieve reacties kwamen, en hij ook op Hollandse Avonden meer en meer werd gevraagd te komen zingen, heeft hij besloten om alles wat professioneler te gaan doen.

Harrie heeft contact gezocht met mensen die hem wat op weg konden helpen. Een vriend heeft een studio benaderd en daar was dan zijn eerste officiële single "Engel in de nacht" !

Nu Harrie Tokkie trotse vader is van een mooie dochter genaamd Bella Sophia Magdalena vond hij het tijd voor een nieuwe single. Voor Harrie begint er een heel nieuw leven. Zoals elke vader is hij ook super trots dat hij nu papa is geworden. En dat wilt hij graag delen met al zijn fans.

Joop Vrolijk.- Maria hé

Joop Vrolijk zingt al jaren tijdens zijn optredens de cover versie van het door John Spencer geschreven en geproduceerde nummer 'Maria Hé'.

Zijn fans zeiden steeds: 'je moet het nummer in een nieuw jasje steken'.

Daar heeft hij wel een tijdje over na moeten denken om dit te realiseren.
Toen Joop in contact kwam met producer Marco Luesink waren de eerste stenen al gelegd. Ze zijn direct begonnen in de studio en zijn zeer tevreden over het resultaat.

De single verschijnt op het Zwart Wit label.

Joop dankt tevens Studio-Evolution, Danny DeClipcompany, Kasteel Slangenburg en Femke Hengeveld Entertainment.STEFAN Strijbosch - Amore Mio

Stefan Strijbosch is geboren op 5 juli 1993 en is woonachtig in Helmond. Hij opgegroeid in een muzikale familie, zijn vader schrijft songteksten, zijn moeder is zangeres en zijn opa speelde gitaar. Stefan zingt al vanaf kleins af aan en is in 2010 serieus begonnen in de muziekwereld.

Ook heeft hij mee gedaan aan diverse talenten shows o.a. ...`My Name Is` bij RTL 4, en heeft hierbij de halve finale bereikt. Alle juryleden waren diep onder de indruk van zijn zang talent.

Vanaf de eerste noot en klank had hij al de hele menigte te pakken.

Ook heeft Stefan mee gedaan aan meerdere talenten shows maar nu is het tijd om zich zelf te ontpoppen. `Amore mio` is zijn aller eerste nummer en is geschreven door zijn vader Rinie Strijbosch, waarmee hij al veel liedjes mee heeft opgenomen. `Amore mio` is een voormalige hit uit Polen en is uit het niets een Nederlands nummer geworden.

Dit jaar heeft hij mee gedaan aan IDOLS en heeft daarmee de Theater ronde gehaald.Thierry Segers - Recht door zee

Vlaamse zanger Thierry Segers geboren op 16 december 1987, geboren en getogen en woonachtig in Eeklo ( België ) Thierry is vanaf jongs af aan al bezig in de muziek wereld.  

Op 7jarige leeftijd ging hij regelmatig met zijn moeder naar diverse optredens van bekende artiesten.    

Op zijn 17e verjaardag deed hij voor het eerst mee aan een zangwedstrijd op school waar hij als winnaar uit de bus kwam.      

Het gaf Thierry Segers de moed om zichzelf voor te stellen aan zangers en zangeressen die in zijn stad Eeklo optreden.

Eerder heeft hij diverse keren mogen optreden in het voorprogramma van o.a. Bobby Prins en Eddy Wally, beide waren gecharmeerd over de liefde van de muziek vanuit het hart van Thierry Segers.

In 2013 kwam een lang gekoesterde droom in vervulling, zijn eerste cd single getiteld sweet caroline uitgebracht in eigen beheer.       

Misschien was dit niet de originele nummer keuze maar altijd een schot in de roos tijdens zijn optredens waar het te koop werd aangeboden.Vincent Leenders - Van jou bezeten

5 april 2016 zomaar een dag op de kalender? Fout! Dit was namelijk de dag dat het officiële samenwerken begon tussen 2 grote muziekfanaten.

De een was al vanaf zijn 7e druk in de weer met het spelenderwijs ontdekken van zijn accordeon en de ander was vanaf ongeveer dezelfde leeftijd al overal van de partij waar het ging om toneelstukjes en muziekopvoeringen.

Eerstgenoemde was geboren en getogen in het Brabantse en maakte daar in verschillende gezelschappen en hoedanigheden de podia onveilig. Nummer twee is geen moment echt uit het Nijmeegse weg te denken geweest en deed daar verschillende pogingen om zijn creativiteit op het publiek bot te vieren, beide met wisselend succes.

Zo hadden zij afzonderlijk al diverse sporen in Muziekland liggen, maar kenden elkaar niet eerder dan het moment dat een derde via Facebook een link legde tussen een oproepje van de Nijmegenaar en de goodwill van de Brabo.

Een afspraak werd geregeld en vanaf dat moment was het duidelijk; de toekomst klinkt als muziek in de oren!

Vanaf 5 april wordt er driftig geprobeerd en geëxperimenteerd in de Bassound Studio en het eerste echte resultaat is vanaf heden te zien en te horen:

“Van Jou Bezeten” is geboren, een melancholische tekst op een mediterrane melodie in de stijl van een van de iconen van de vaderlandse popmuziek. Het Benny Neyman gehalte is zeker niet toevallig en met veel liefde en zorg uitgekozen bij dit nummer.

Vincent Leenders had het idee voor zichzelf als uitvoerende al even op de plank liggen, maar steeds kwam het er maar niet van, om het praktisch uit te werken... Tot nu toe!

Waar Vincent Leenders zelf tekent voor de tekst en het idee van de melodie, tekent Hans Bastiaansen voor de muzikale uitwerking, de mixage en de hele productie van de clip.

Schenk jezelf een lekker glaasje ouzo in, haal een stapel oude porseleinen borden uit de kast en trek je dansschoenen maar aan. Veel luister- en kijkplezier gewenst.Andries v/d Brink - Door het oog van de naald

''Exclusief'' Het woord dat we zeker bij dit nummer moeten gebruiken.

Niet een gezongen maar een gesproken nummer.

Vroeger heeft Gerard de Vries menig hit op zijn naam gezet met zijn gesproken nummers zoals "Teddybeer" en Giddy up go".

Eigenlijk zonder er bij na te denken heeft Andries v/d Brink niet wetend een soortgelijk nummer in elkaar gezet.

Allereerst heeft hij met Roy Otters in de studio gezeten om een Ballad op te nemen maar het ging niet zoals hij dat voor ogen zag.

De melodie was nog niet klaar en over de tekst was Andries in eerste instantie ook niet tevreden over.

Toch sprak de muziek hem aan, en dacht hij terug aan de tijd toen zijn zoontje in het ziekenhuis belande.

Het hele verhaal speelde door zijn hoofd.

Als u wilt weten wat dat verhaal is ? Dan is 'Door het oog van de naald' van Andries zeker een aanrader.

Menig traan heeft bij het luisteren van de demo van deze track al gevloeid.

Andries uit Harderwijk komt er wel werd vaak gezegd, maar niemand had verwacht hoe.

Met deze productie dat vanaf nu in elke winkel licht en in een van de betere platen speciaalzaken en Downloadshop 's te verkrijgen is, heeft hij een nieuw level behaald en zullen we zeker meer van hem gaan horen.